De pårørende siger

En meget professionel og sød forstående…

En meget professionel og sød forstående bedemand, der har styr på tingene fra start til slut. Kan med bedste anbefalinger fra jeg og min familie anbefale Susanne Thomsen

Læs hos Trustpilot

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service. Lige det vi havde brug for. Hverken for meget eller for lidt. Imødekommende, smilende og omsorgsfuld. God oplevelse fra start til slut.

Læs hos Trustpilot

Dygtig og empatisk bedemand

Jeg har været meget glad for Susannes hjælp ifm. min fars død. Vi oplevede at få kompetent og relevant rådgivning. Susanne havde et godt overblik, var effektiv og empatisk. Hun får min varmeste anbefaling

Læs hos Trustpilot

Vi kan varmt anbefale Susanne

Vi kan varmt anbefale Susanne. Susanne var nærværende, omsorgsfuld og meget forstående overfor vores ønsker efter min mors død. Ligeledes var Susanne med til, at vi fik truffet de rigtige valg for os i en kaotisk og meget svær tid. Super service fra start til slut. De varmeste anbefalinger fra Birgitte og familien.

Læs hos Trustpilot

De bedste anbefalinger

Kære Susanne. Tusind tak for professionel, charmerende og omsorgsfuld hjælp i forbindelse med min svogers bortgang. Kan varmt anbefale dig til andre, men jeg håber ikke vi får brug for at kontakte dig de næste mange år. 😉

Læs hos Trustpilot

En hjertevarm hjælp

Kære Susanne. Du er et fantastisk menneske. Du er fyldt med varme, fortrolighed og indsigt. Du gav os en enestående og smuk hjælp i forbindelse med Ninas død og bisættelse. Af hjertet TAK. Mange kærlige hilsener fra Erik, Tea og Ditte.

Læs hos Trustpilot

Vi fandt frem til Susanne gennem begravelsesguiden.dk

Vi fandt frem til Susanne gennem begravelsesguiden.dk, som giver gratis hjælp til at finde frem en bedemand, der kan levere i kvalitet og til rimelige priser. I Susanne fandt vi en god og fleksibel støtte - måske særligt i vores tilfælde, da vi ønskede en bisættelse uden en religion blandet ind i det. Altså en borgerlig bisættelse. Og det blev bare sådan en fin dag.

Læs hos Trustpilot

En hjertevarm og nærværende bedemand

En hjertevarm og nærværende bedemand, der tager sig tiden til både at lytte til gamle anekdoter og til at rumme vores sorg. Min far var repræsentabel at se på i kisten, hvilket betød alverden for mine niecer. Det krævede nogle færdigheder at arrangere det, og Susanne klarede det til absolut fortræffelighed. Blomsterne i kirken var lagt så smukt, og efterfølgende var de blevet lagt på kirkegården på en yderst smuk måde. Der har været kyndig vejledning, hjælpsomhed og rummelighed igennem hele vores forløb. Vi er så glade for, at vi valgte den helt rigtige bedemand til at hjælpe med min fars sidste afsked. Tak 🙏🏻♥️

Læs hos Trustpilot

Vi blev behandlet professionelt af…

Vi blev behandlet professionelt af Susanne. Altid klar når vi havde spørgsmål. Susannes tilgang er behagelig, rolig og hjerte varm.. Susanne er en fornøjelse at have som bedemand i en svær tid.

Læs hos Trustpilot

Professionel og meget dygtig

Professionel og meget dygtig. Kan kun anbefale Susanne. Kommer hele vejen rundt tager hånd om alle. Tog meget hensyn til vores børnebørn. Tak Susanne.

Læs hos Trustpilot

God støtte

God støtte Susanne fik med sit rolige og venlige væsen. planlagt og håndteret en svær periode i vores liv. TAK

Læs hos Trustpilot

En personlig, nærværende og rolig bede"mand"

I forbindelse med vores mors død, havde vi fornøjelsen af at benytte os af Susanne som bede"mand". Allerede ved første telefonsamtale , udstråler Susanne overskud og ro. Susanne var nærværende fra hun træder ind af døren på dagen hvor vores mor var død, tog sig tiden til at komme hele vejen rundt, om alle trin i den kommende process. Alle de aftaler vi lavede blev indfriet, af aftaler vi som pårørende glemte var Susanne sød lige at minde os om, på en god måde. På dagen for bisættesen var Susanne tidligt ved kirken, så der ikke skulle være nogen unødig nervøsitet eller uro omkring os pårørende. Dagen efter bisættelsen kom der er mail med faktura, den stemte overens med det tilbud vi havde fået på første møde. Super fair pris, for en helt fantastisk kompetent og nærværende bede"mand". Vi som familie kan kun give vores bedste anmeldelse af Susanne.

Læs hos Trustpilot

Meget tilfreds med Susannes service…

Meget tilfreds med Susannes service hele vejen igennem. Meget empatisk og hjælpsom i en svær tid. Lyttede til vores behov og kan klart anbefale hende.

Læs hos Trustpilot

Medmenneskelighed, forståelse og indblik.

Jeg er dybt taknemmelig for Susannes hjælp. Jeg har følt mig helt trygt i at kunne give opgaverne til hende. Jeg har sat stor pris på hendes store medmenneskelighed, forståelse og indblik. Hendes indsats har gjort en meget svær tid, mindre svær.

Læs hos Trustpilot

Fantastisk service fra Susanne i en…

Fantastisk service fra Susanne i en svær tid. Empatisk og lyttende. Pris var klar fra start og holdt hele vejen.

Læs hos Trustpilot
Previous slide
Next slide

Book et personligt møde

Send mig en besked via kontaktformularen herunder eller ring på +45 29 87 60 06